Spejderstaven.dk

Stenlændernes Spejdermuseum

Stenlændernes Spejdermuseum har opfundet det sværeste periodemærke.


Periodemærket Dagbog!


Det, at skrive dagbog, er en gammel spejdertradition. Tidligere blev der både på forsiden og i de enkelte beskrivelser inde i dagbøgerne ofte gjort meget ud af udsmykningen.


Periodemærket Dagbog sætter fokus på den gamle tradition med at skrive dagbøger. Mærket tages af en patrulje i fællesskab. Det er altså ikke et mærke man kan tage individuelt.


Kravene for at opnå mærket er:


· Dagbogen skal skrives over en periode på 12 måneder


· Der skal være mindst 12 indlæg


· Hvert patruljemedlem skal lave mindst 2 indlæg


Fra I går i gang med periodemærket Dagbog, og indtil I er færdig med det, har I lov til at bære mærket Dagbog aspirant. Så når I har taget Periodemærket skal aspirantmærket pilles af. Aspirantmærket bæres over højre brystlomme.

Aspirantmærket har udseende som DDS gruppebånd med teksten "Dagbog aspirant". Mærket er gratis, så I skal kun betale porto.

Aspirantmærkerne bestilles ved at sende en mail til spejdermuseet@stenlanderne.dk, hvor I skriver navnet på jeres gruppe og de patruljer der går i gang med at tage mærket.


Når de 12 måneder er gået, og I har opfyldt alle krav kan I bestille dagbogsmærkerne hos spejdermuseet@stenlanderne.dk. De koster 20,- kr stykket.


Ud over informationer her på siden, kan I også følge med på facebook-gruppen Dagbog.